Diensten voor KMO’s, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren

Computer, laptop, netwerk en randapparatuur

Wij gaan er van uit dat iedereen moet genieten van zijn computer infrastructuur aan betaalbare prijzen.
Of u nu een KMO, zelfstandige, vrij beroep of particulier bent.
Wij staan u bij met raad en daad met gepaste oplossingen.
Graag nodigen wij u uit om onderstaand verder te lezen om zo na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen.

Service & verkoop

Elk bedrijf, persoon is anders. Iedere gebruiker heeft dan ook zijn eigen noden en wensen wat betreft de ideale computer.

Heeft u nood aan extra harde-schijfruimte (HDD, SSD)? Een aanpassing op uw huidige (draadloze) netwerk? Kan uw printer die verschillende taken aan?

Door een grondige analyse van de noden en behoeften zoeken we samen met u naar de beste balans tussen prijs en kwaliteit.

Iemand die enkel zijn E-mail leest en wat opzoekingen doet op het internet heeft immers niet dezelfde vereisten als iemand die meer grafische toepassingen gebruikt. Wij stemmen alles samen af met u zodoende u op lange termijn steeds tevreden bent van uw aankoop.

Beveiliging

Steeds meer toestellen verbinden met elkaar wat heel wat gebruiksgemak met zich meebrengt, echter is het ook zo dat individuen met slechte bedoelingen ook makkelijker toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke gegevens indien u zich niet of onvoldoende beveiligd.

Trojans, malware, ransomware, cryptoware, virussen, phishing, … u heeft er ongetwijfeld reeds van gehoord maar weet u ook hoe u zich optimaal kan beschermen?

Samen met u bekijken we graag welke mogelijkheden voor u het beste van toepassing zijn om zo uw systeem beter te beschermen.

Installatie

Iedereen heeft het wel eens voor, de meest eenvoudige installatie van hardware of software lijkt niet te lukken.

Als experten ter zake starten we uw systeem zo op, vinden we verloren gegevens terug, plaatsen we uw toestellen in uw netwerk en zorgen we ervoor dat uw software optimaal werkt.

Onderhoud & herstelling

Merkt u dat uw toestel, netwerk of IT-park trager begint te reageren of algemeen aan snelheid verliest.

Door een regelmatig onderhoud van de hard- en software kunnen deze vervelende problemen vaak verholpen en zelf vermeden worden.

Zo bespaart u geld omdat u niet dient te investeren in nieuwe aankopen.

Upgrade

Computers worden langer gebruikt dan ooit tevoren dus in sommige gevallen opteer je liever voor een upgrade van de hardware, zonder de aankoop van een volledig nieuw toestel.

De meest voorkomende upgrades zijn:

  • SSD : SSD harde schijven geven een duidelijke performantie verbetering en stabiliteit.
  • RAM : Een modern systeem met een 64-bits omgeving met 4GB RAM geniet reeds een duidelijk voordeel bij een upgrade naar 8GB RAM.
  • Grafische kaart: een andere manier om je computer te verbeteren is door de grafische kaart aan te pakken, deze zijn niet enkel bedoeld om specifiekere spelletjes of toepassingen te laten lopen op je computer.